Erika Vlieghe.
Volledig scherm
Erika Vlieghe. © Reporters / QUINET

Erika Vlieghe over versoepelingen Overlegcomité: “Jammer als we daarmee de gunstige evolutie zouden doorbreken”

Infectiologe Erika Vlieghe (UZA) heeft gemengde gevoelens bij de reeds bekend geraakte beslissingen van het Overlegcomité. “Alles zal afhangen van hoe wij daar als maatschappij mee zullen omgaan”, zegt ze tijdens een interview met Radio 1. “We moeten waakzaam blijven en ons aan de basismaatregelen blijven houden.”

 1. Nederlandse reisadviseur Jean-Paul (54) overlijdt na bezoek Extrema Extra met Vlaamse vriendin
  PREMIUM
  HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Nederland­se reisadvi­seur Jean-Paul (54) overlijdt na bezoek Extrema Extra met Vlaamse vriendin

  De man die vrijdag overleed op dancefestival Extrema Extra in Houthalen-Helchteren, is reisadviseur Jean-Paul Roels uit de Nederlandse provincie Zeeland, bevestigt zijn zoon Jean-Louis Roels. Tientallen klanten van de 54-jarige Zeeuw betuigen op sociale media hun medeleven aan de nabestaanden. ‘Wij gaan zeker aan hem terugdenken als wij herinneringen ophalen aan onze vakanties, die hij tot in de puntjes verzorgd had’, luidt een van de vele reacties.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).