Infectiologe Erika Vlieghe.
Volledig scherm
Infectiologe Erika Vlieghe. © Wouter Van Vooren

Erika Vlieghe over bedreigingen: “Het zou overmoedig zijn te zeggen dat ik niet angstig ben”

Al sinds het begin van de pandemie krijgen de corona-experts heel wat bagger, haatmails en ook bedreigingen over zich heen. Viroloog Marc Van Ranst leeft momenteel zelfs ondergedoken met zijn gezin. Ook infectiologe Erika Vlieghe krijgt het soms zwaar te verduren: “Het zou een beetje overmoedig zijn om te zeggen dat ik daar niet angstig over ben”, zegt zij.

1 reactie

  • Rudi Adriaensen

    1 jaar geleden
    Ik denk niet dat ander virologen iets te vrezen hebben zij houden zich bij de zaak en mijden idiote discussies zijn sereen en zijn duidelijk Marc daarentegen zoekt dit alles net op en provoceert dat kan plezant zijn maar wat draagt dat bij tot de virologie zelfs nu hij bescherming geniet gaat hij zich moeien op sociale media en provoceert als men dan plots overreageert is men de dupe en marc lacht zich een breuk en wast zich de handen in onschuld vinger wijzend naar het crapuul , knap echt knap
  1. Spoorbonden vervroegen stakingsaanzegging van 18 naar 5 oktober

    Spoorbon­den vervroegen stakings­aan­zeg­ging van 18 naar 5 oktober

    Het gemeenschappelijk vakbondsfront bij de spoorwegen heeft een stakingsaanzegging ingediend voor een 24 urenstaking op 5 oktober, in plaats van op 18 oktober. Op die manier willen ze de regeringen aansporen om in hun begrotingen genoeg middelen vrij te maken voor de spoorwerknemers. “Ik heb die vraag op de regeringstafel gelegd en het is de absolute prioriteit voor mij, die ik zal verdedigen tijdens het begrotingsconclaaf”, reageert minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo).