Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eric Van Rompuy: "Profileringsdrang N-VA ondermijnt werk van regering"

De regering gaat de volgende jaren stevig moeten besparen in de begroting als we het tekort structureel willen terugdringen, zegt CD&V-Kamerlid Eric Van Rompuy. "Moeilijke beslissingen, maar die vragen vertrouwen, en dat is er niet. Door de profileringsdrang van de partijen, vooral van de N-VA. Theo Francken lijkt wel het testbeeld van de nieuwssites, elke dag een foto met nieuwe verklaringen", zo zei Van Rompuy vrijdag in De Ochtend op Radio 1. 

82 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  3 jaar geleden
  Julie waren/zijn de tegenwerkers op bijna alle vlakken en heeft deze regering ernstig ondermijnd, schade berokkend.. Jij en je ganse ARCO-CVP moeten eens leren in eigen boezem te kijken. Ik bekijk jullie steeds als witte boord criminelen..
 • Tisomzeep

  3 jaar geleden
  En weer een paar duizend stemmen weg bij mdnv tvv nva
 • Daniël Gyssens

  3 jaar geleden
  Kan die vent nu niet echt opzij worden geschoven wegens precaire seniliteit.Die fabuleert nu al jaren in Belgische politiek.
 • Jan Boden

  3 jaar geleden
  Gisteren vroeg partijgenoot Geens aan de coalitiepartners om zich achter zijn beleid te scharen. Vandaag veegt Van Rompuy N-VA weer de mantel uit. De collegialiteit binnen deze regering moet altijd van dezelfde kant komen.
 • Patrick De backer

  3 jaar geleden
  Jef lois..als je zelf dat gat in de begroting hebt bewerkstelligd is he tniet moeilijk om het te voorspellen he... Het was oa open VLD dat gans belgie verkocht heft aan frankrijk om de begroting te doen kloppen. nu er niks meer te verkopen valt ..tja maak zelf de bedenking
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen