Ook de Italiaanse regio Apulië kleurt nu rood.
Volledig scherm
Ook de Italiaanse regio Apulië kleurt nu rood. © gettyimages

Enkel nog rode bestemmingen in Europa volgens nieuwe Belgische coronakaart

Vorige week konden we nog naar enkele Italiaanse en Roemeense oranje regio’s - met een matig risico op besmetting - reizen, maar nu kleurt heel Europa rood op de Belgische coronakaart. 

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Honderd skimonitoren testen positief in Oostenrijk: virologen manen aan tot voorzichtigheid
  PREMIUM

  Honderd skimonito­ren testen positief in Oostenrijk: virologen manen aan tot voorzich­tig­heid

  In wintersportgebieden in het Oostenrijkse Tirol groeit de bezorgdheid over plaatselijke corona-uitbraken. Ruim honderd skileraren hebben al positief getest op het coronavirus en daar zitten opvallend veel Nederlanders bij. “Je hoeft daar echt het varken niet uit te hangen om andere te besmetten, het is vaak snel gebeurd”, zegt viroloog Steven Van Gucht die skireizen niet wil demoniseren.