Philip Soubry verlaat het Brusselse Sint-Pietersziekenhuis.
Volledig scherm
Philip Soubry verlaat het Brusselse Sint-Pietersziekenhuis. © Photo News

Enige besmette Belg mag Sint-Pietersziekenhuis verlaten

Philip Soubry, onze landgenoot die in het  Brusselse Sint-Pietersziekenhuis in quarantaine verbleef omdat hij positief testte op het nieuwe coronavirus, mag naar huis. Hij is niet langer besmet met het virus en is dus ook niet meer besmettelijk voor zijn omgeving, meldt de FOD Volksgezondheid.

3 reacties

 • Marieken Cels

  2 jaar geleden
  In jullie artikel over Westerdam wordt gesproken over 1 Belgisch koppel aan boord terwijl bij vrt dit verschenen is, met filmpje van een koppel uit Mechelen erbij dus er waren meer Belgen aan boord. "Onder de passagiers zitten mensen met heel wat nationaliteiten, onder hen ook een tiental Belgen. Frans en Denise Struyf uit Putte, bij Mechelen, zijn twee van hen. Zij mogen waarschijnlijk morgen van boord gaan. Hun verblijf heeft twee weken langer geduurd dan gepland, ..."
 • David Borreman

  2 jaar geleden
  Ene dag positief...andere dag negatief..?als dit maar goed afloopt...als dit maar geen een of andere mediastunt is...is hij zelf ooit besmet geweest met alle respect?er klopt iets niet
 • Smet Kristof

  2 jaar geleden
  Gisteren werd nog gemeld dat hij niet uit quarantaine mocht omdat hij voor de 2de keer positief teste. 1dag later is hij ineens geen gevaar meer rara. Begrijpen wie begrijpen kan.
 1. Vijftien personen met alcoholintoxicatie binnengebracht op spoeddienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”
  Play
  Hasselt

  Vijftien personen met alcoholin­toxi­ca­tie binnenge­bracht op spoed­dienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”

  In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt werden in de nacht van vrijdag op zaterdag vijftien personen binnengebracht met een alcoholintoxicatie. De spoedartsen zijn niet te spreken over het gedrag van de feestbeesten. “Bovenop de miserie met corona vinden sommigen het ook nog nodig om onze spoedverpleegkundigen en artsen hiermee te belasten”, zucht woordvoerster Lieve Ketelslegers.