REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Engie-werknemers verdacht van aanmaken frauduleuze vaste contracten

Bij energieleverancier Engie worden personeelsleden ervan verdacht frauduleus vaste energiecontracten te hebben aangemaakt. Er zijn in totaal zeventien dossiers die tot een ontslag kunnen leiden, zegt woordvoerster Nele Scheerlinck. Ze bevestigde informatie van RTBF.

7 reacties

 • Renée Verhoeven

  5 maanden geleden
  Hier ook een tevreden klant van Engie, een producent is altijd beter als leverancier, die kan zelf voor zijn klanten zorgen, zonder de markt nodig te hebben.
 • Henri Demeer

  5 maanden geleden
  Best klant blijven bij een producent , Engie is er één van de weinigen van .
 • Bart Vermeulen

  5 maanden geleden
  Het monopoly van Engie is al even gedaan en dat is maar goed ook, "zeer tevreden" waren de Belgen toen...
 • bart deleye

  5 maanden geleden
  ik ben al heel mijn leven klant bij Engie, al meerdere keren in het verleden, zei ik dat ik bij een andere leverancier zou gaan als ik niet dezelfde voorwaarden kreeg, telkens werd er op mijn vraag ingegaan, en kreeg ik dezelfde tarieven
 • Albert de Lovendeghem

  5 maanden geleden
  Áls werknemers frauderen om zichzelf, collega's of familie te bevoordelen, dan is ontslag aangewezen én zelfs eerlijk ten opzichte van de duizenden andere klanten. De vakbonden moeten óók eerlijk zijn en dit streng afkeuren ipv zich te verschuilen achter werkdruk.
 1. WEERBERICHT. Nat, natter, natst: betrokken zondag met regen in de voormiddag en buien en regen in de namiddag

  WEERBE­RICHT. Nat, natter, natst: betrokken zondag met regen in de voormiddag en buien en regen in de namiddag

  Vandaag/zondag staat een zeer natte dag op het menu, meldt het KMI. Het wordt betrokken met in de voormiddag vrijwel voortdurend regen. In de namiddag zijn er perioden van regen of buien. In het zuiden van het land is een donderslag niet uitgesloten en daar zijn de buien ook vaak feller. De maxima liggen tussen 5 graden in de Hoge Venen en 9 à 10 graden in het centrum en in Belgisch Lotharingen. Op het einde van de dag wordt de wind overal noordelijk. Rukwinden zijn mogelijk van 50 tot 60 km/h en lokaal kan 70 km/h of meer bereikt worden bezuiden Samber en Maas.