Uitzinnige vreugde op Trafalgar Square nadat Engeland zich geplaatst heeft voor de finale van Euro 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitzinnige vreugde op Trafalgar Square nadat Engeland zich geplaatst heeft voor de finale van Euro 2020. © Photo News

Engeland kan eindelijk nog eens feesten: “Alle corona- en brexitfrustraties komen er nu allemaal uit”

“Absolutely extatic.” Zo omschrijft Filip Boyen, een Vlaming die al jaren in Londen woont, de sfeer in de Engelse hoofdstad nu de nationale voetbalploeg zondag - voor het eerst in 55 jaar én op Wembley - de finale van een groot tornooi zal spelen. “Alle frustraties die de voorbije jaren zijn opgestapeld door covid-19 en Brexit, komen er nu allemaal uit. Britain feels great again.”

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Vivaldi-partijen profiteren nog niet van populaire boegbeelden: “Die bonus moet je nu nog niet uitspelen”
  PREMIUM

  Vivaldi-partijen profiteren nog niet van populaire boegbeel­den: “Die bonus moet je nu nog niet uitspelen”

  Als het morgen verkiezingen zouden zijn, dan is Vlaams Belang nog steeds de grootste partij in Vlaanderen - al staat ze niet op haar hoogtepunt. De Vlaamse Vivaldi-partijen blijven kabbelen rond de 11 à 12%. Open Vld kan het feit dat ze de populairste politicus levert niet verzilveren, maar dat evengoed voor Vooruit. “Die bonus moet je pas uitspelen tegen de verkiezingen", aldus Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert.