Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Energieprijzen in ons land gezakt het voorbije jaar, tabak aanzienlijk duurder

BinnenlandDe energieprijzen in ons land zijn in het derde kwartaal met gemiddeld 4,3 procent gezakt in vergelijking met een jaar eerder. Aardgas werd zelfs 10 procent goedkoper. Dat blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Economie.

29 reacties

 • censor

  2 jaar geleden
  Ach de tabak duurder...laat die oude ventjes toch aan hun zelfgedraaide sigaret lurken, het is misschien nog het enige wat ze nog hebben op hun oude dag, niets wordt hen nog gejeund....sigaretje, sigaartje....veel te duur voor hun pensioentje van 1000 euro, weet je wat ..subsidieer hun tabak, met het geld dat nu wordt bespaard van de "cultuur' mensen....die oudjes hebben dan tenminste nog hun sigaretje in de plaats.....
 • PETER VANDAELE

  2 jaar geleden
  Mijn partner en ik kopen bijna altijd levensmiddelen in promotie. Bijvoorbeeld 1 + 1 gratis of 50 % korting op het tweede produkt die je aankoopt. Je eet dan wat er die week in promo staat, dus je mag niet kieskeurig zijn.
 • TOM FRANCKE

  2 jaar geleden
  Niets wordt goedkoper!!! De regering wil gewoon de mensen sussen. Ze blijven maar stelen !!!! Over een paar jaar welkom terug in de middeleeuwen!!!!!!
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Veronderstel dat de na de afrekening gewoon de voorafbetaling zoals altijd gewoon weer de hoogte zal ingaan. Het mysterieuze aan die sector is dat de prijs van het product totaal geen invloed heeft op de factuur die je krijgt.
 • Dirk Vregels

  2 jaar geleden
  Iedere prijsverhoging omwille van inkomstenverlies jaagt juist steeds meer mensen over de grens voor alle boodschappen dus dalen de staatsinkomsten enkel dieper en dieper. In eigen voet schieten zijn politiekers erg goed en zeer bedreven.
 1. “PFAS-waarden in bloed van inwoners Zwijndrecht en Linkeroever veel te hoog”

  “PFAS-waar­den in bloed van inwoners Zwijn­drecht en Linkeroe­ver veel te hoog”

  In het bloed van tien mensen die in de buurt van de 3M-fabriek in Zwijndrecht wonen, zitten veel te hoge concentraties PFAS. Dat zegt het burgercollectief Grondrecht, dat bloed heeft laten afnemen bij negen inwoners van Zwijndrecht en één inwoner van Linkeroever. Alle stalen overschrijden de grens van 6,9 nanogram per ml bloed. Bij één staal is de PFAS-waarde maar liefst 168 keer hoger dan de Europese drempel. Volgens toxicoloog Jan Tytgat is er “geen paniek nodig”, maar wel “verdere opvolging”.