rv
Volledig scherm
© rv

Elfjarige jongen uit Landen veilig en wel teruggevonden in Nederland

De 11-jarige jongen uit Landen (Vlaams-Brabant) die sinds zondagnamiddag werd vermist, is veilig en wel teruggevonden in Nederland. Dat bevestigt  Child Focus.

10 reacties

 • Doke Brouns

  4 jaar geleden
  Chloë Mertens, Landen heeft altijd al in Vlaams-Brabant gelegen, hoor :) Hopelijk volgen ze de zaak goed op en beslissen ze in het belang van Pim.
 • Ria Van Looy

  4 jaar geleden
  je kind niet mogen zien is het ergste wat er is , wat moet die gedaan hebben dat hij zo een zware straf heeft gekregen , laat ook altijd het kind mee beslissen ……...
 • Eric Crutzen

  4 jaar geleden
  Ik begrijp hem, hij wilde gewoon met zijn zoon zijn. Niets verkeerd mee, nu begeleiden en zorgen dat ze het weer goed hebben. Geef hem een kans om zijn leven te beteren, + duwtje in de goede richting, ...en laat ze zoveel mogelijk tijd samen doorbrengen, er mag absoluut geen beperking zijn. Geef steun aan mensen die het nodig hebben, ..., ook proficiat aan Child Focus en pleegouders in Landen.
 • Jennifer Rassart

  4 jaar geleden
  Jos indigne, watblieft? Ocharme de vader? De vader staat bekend als extreem geweldadig en was net uit de gevangenis. Volgens de halfbroer (tevens ook pleegvader) van Pim was er ook nooit een stabiele gezinssituatie. 10 keer verhuist in 10 jaar tijd, tijd zonder vaste verblijfplaats gezeten. De vader zou 10 kinderen hebben. De vader liet Pim ook niet naar school gaan waardoor hij op 11-jarige leeftijd niet kan lezen of schrijven. Dus nee, zeker geen compassie voor de vader. Ocharme Pim ja.
 • jurgen hens

  4 jaar geleden
  Vader houd van zijn zoon.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.