Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Photo News

Elf mensen betrapt op sluikstorten in een straat in Lummen

BinnenlandMet behulp van een mobiele camera heeft de politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) de voorbije maanden elf mensen in de Kraaibergstraat in Lummen betrapt op sluikstorten of op het wegwerpen van verpakkingen. Het voorbije weekend werden nog twee GAS-pv's opgesteld. Dat maakte politie LRH vandaag bekend. Voor de politie is de inzet van een mobiele camera belangrijk om sluikstorters te betrappen.

4 reacties

 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Fredien, denk je nu echt dat de vlaamsche inwoner het niet aandurft om ergens zijn rommel weg te gooien? Dat die verheven is boven alle schuld? Maar het is altijd (kijk de geschiedenis maar na) dat het gemakkelijker is om de schuld op een ander af te schuiven.
 • Jos Temmerman

  5 jaar geleden
  Gisteren hebben we nog eens een dagje naar Sluis gereden ,en daar hadden ze nu zitten sluikstorten achteraan op de parking ,een schande.
 • Fredien Vandervekens

  5 jaar geleden
  Laat ons raden .... hadden ze papieren ? Ook weggegooid ?
 • Rudy van Wayenberge

  5 jaar geleden
  Zo'n camera mogen ze bij ons ook eens zetten om de nummerplaat te noteren van de wagen(s) waaruit 's nachts lege drankbusjes gegooid worden, recht het grasperk op!
 1. INTERVIEW. Paul Magnette (PS): “Vlamingen moeten altijd hard werken, Walen genieten liever van het leven. Is dat zo fout?”
  PREMIUM
  537

  INTERVIEW. Paul Magnette (PS): “Vlamingen moeten altijd hard werken, Walen genieten liever van het leven. Is dat zo fout?”

  “Bij Vlamingen zit het blijkbaar in de genen om altijd hard te moeten werken. Walen genieten liever een beetje van het leven, wat is daar mis mee?” Met het cliché van de ‘luie Waal’ heeft oppersocialist Paul Magnette (51) duidelijk geen moeite. Met het naar rechts opschuivende Vlaanderen dan weer wel, zegt hij in een uitgebreid interview over zijn sexappeal, zijn groene vingers en de spanningen met N-VA in ‘Dag Allemaal’. “Ik zeg dit nu al: als Bart De Wever in zee gaat met Vlaams Belang, dan wil ik niks meer met N-VA te maken hebben.”