Elektrische deelsteps verlaten massaal Brussel

De Brusselaars hebben nog geen tijd gehad om te wennen aan het nieuwe stadsbeeld met de elektrische deelsteps die op elke straathoek klaar stonden voor gebruik, of verschillende operatoren pakken al hun biezen (en steps). Zo zullen operatoren Wind en Hive, die respectievelijk 500 en 800 steps introduceerden in juni en juli, de hoofdstad al verlaten.

204 reacties

 • Gerrit Mangé

  1 jaar geleden
  Maar goed ook, speelgoed is geen openbaar vervoermiddel, er zijn geen reglementeringen en er is ook geen identificatie mogelijk. Deze dingen horen niet op de openbare weg,evengoed als een segway of een electrisch wiel. Wie is er aansprakelijk als een gebruiker krassen maakt op jouw auto? Is hij verzekerd en hoe ga je dat bewijzen?
 • Eduard Maes

  1 jaar geleden
  Ze zijn een gevaar op de weg als je ziet hoe die tussen auto's en fietsers "vliegen" met miniwieltjes die geen enkele oneffenheid op de weg opvangen. Zeer gevaarlijk voor de gebruikers
 • Gil Rod

  1 jaar geleden
  Een step is ook niet veilig je moet maar eens in een klein putje komen en je ligt er al met alle gevolgen van dien .En In die grootsteden loopt het vol van criminelen die alles pakken wat ze kunnen .
 • Patrick Van Lersberghe

  1 jaar geleden
  Hou die rotdingen uit het verkeer of pas de infrastructuur aan. Ook in het buitenland komen er stemmen op om die dingen te bannen in verschillende zones. Zij veroorzaken een conflict met de andere weg- of stoepgebruikers.
 • Luc Ver Eecke

  1 jaar geleden
  Brussel , daar moet je dat juist doen . En hoe zou dat komen .
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten