Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
Sihame El Kaouakibi. © BELGA

El Kaouakibi dient nieuw ziektebriefje in tot eind februari (maar verliest nu wel deel van loon)

Voormalig Open Vld-parlementslid Sihame El Kaouakibi heeft een nieuw ziektebriefje ingediend tot eind februari. Dat wil zeggen dat ze 60 procent loon verliest.

305 reacties

 • Laurette Van Nevel

  1 week geleden
  De schaamte voorbij!
 • daan aerts

  1 week geleden
  Die komt niet meer weer. 4000 euro per maand dus waarom zou ze.
 • Candy De Waele

  2 weken geleden
  Maar welke dokter blijft dit ook maar zomaar schrijven? Die zou ook best eens aangesproken worden ivm zijn verantwoordelijk hierin. We vechten zo lang voor bepaalde rechten zoals het recht om bij ziekte even thuis te kunnen zijn en dan zijn er artsen die hier zo lichtzinnig mee omspringen
 • Wilfried De Spiegeleer

  2 weken geleden
  Ik had recht sinds de index op 27 € meer pensioen maar word nu ruim 70 € per maand afgehouden dus krijg ik door de index maandelijks 70 € minder pensioen.
 • Maurice Van der Leene

  2 weken geleden
  En wij belastings betalers laten dit zo maar gebeuren we zouden beter1 front vormen en er tegen aan gaan want wij belastingsbetalers worden hier mee vierkant in ons gezicht uitgelachen zo van kijk wij kunnen ons fraude en diefstal permiteren wat iemand in de prive niet kan In de privé word je direkt ontslagen en 3 of meerdere maanden geschorst zonder inkomen dat is pas in het gezicht van de burgers lachen wat de politiekers doen die uiteindelijk met onze centen veel te rijkelijk betaald worden.
 1. HET DEBAT. Moeten kinderen tussen 5 en 11 jaar gevaccineerd worden tegen het coronavirus?
  214

  HET DEBAT. Moeten kinderen tussen 5 en 11 jaar gevacci­neerd worden tegen het coronavi­rus?

  Een coronaprik voor kinderen tussen vijf en elf jaar oud zorgt voor een (ethische) discussie in ons land. Sommigen vinden dat kinderen niet moeten opdraaien voor vaccinweigeraars, anderen wijzen erop dat het vaccin ook het welzijn van kinderen ten goede komt. Wat denk jij? Moeten jonge kinderen gevaccineerd worden tegen het coronavirus? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat onze experts en enkele politici ervan vinden.