Op het eerste gezicht lijken het stenen platen, maar eigenlijk zijn het bedrukte glazen panelen, met daarachter zonnecellen. Ook een egale tint - bijvoorbeeld identiek aan de voorgevel - een houtmotief of zelfs een foto zijn mogelijke bedrukkingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het eerste gezicht lijken het stenen platen, maar eigenlijk zijn het bedrukte glazen panelen, met daarachter zonnecellen. Ook een egale tint - bijvoorbeeld identiek aan de voorgevel - een houtmotief of zelfs een foto zijn mogelijke bedrukkingen. © Pixasolar

Eindelijk zonnepanelen die wél gezien mogen worden: Pixasolar verstopt zonnecellen achter bedrukt glas

Eindelijk. Zonnepanelen die je huis niét ontsieren. In de Belgische Pixasolar-panelen zitten de zonnecellen verstopt achter glas, met daarop een bedrukking die je zelf kiest. Maar, schoonheid komt niet gratis: de opbrengst ligt zo'n 15% lager dan bij gewone panelen en de meerprijs is pas na drie tot vijf jaar terugverdiend.

2 reacties

 • bernard vermeulen

  10 maanden geleden
  maar de helling is verre van correct dus rendement te laag, een lamp onder de korenmaat volgens het oude testament voor wie daar nog iets van weet natuurlijk.
 • Anatole De Cock

  10 maanden geleden
  Dit gaat een kommercieel sukses worden!
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?