BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Einde van bekendste fraudezaak van het land: Beaulieu, het bedrijf dat behalve tapijt ook kunstgras aan de man brengt

Er is een eind gekomen aan de bekendste fraudezaak van ons land. Beaulieu zou een minnelijke schikking van bijna 50 miljoen euro gesloten hebben. Het West-Vlaams bedrijf verkocht ooit enkel tapijten maar is tegenwoordig ook succesvol in de chemie en kunstgrasvelden. Intussen heeft ook de derde generatie van de familie De Clerck haar intrede gedaan. Portret van een opmerkelijke familie en familiebedrijf.

 1. Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaargewond
  ANTWERP PRIDE

  Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaarge­wond

  Het Love United Festival op de Zuiderkaaien, afsluiter van de Antwerp Pride, is gisterenavond rond half tien verstoord door een incident. Een man en een vrouw werden er plots onwel na een overdosis. De man werd daar gereanimeerd en is in kritieke toestand afgevoerd. “Mogelijk gaat het om een drugsgerelateerd ongeval, maar dat is nog niet zeker. We hebben de muziek even stilgelegd en ons publiek gewaarschuwd voor de gevaren”, zegt de organisatie. Volgens de politie gaat het vrijwel zeker om een overdosis.
 2. Inval in garage in industriepark van Lokeren loopt helemaal fout: hand van man (36) afgehakt met ijzeren staaf, vier personen gearresteerd
  Play
  Lokeren

  Inval in garage in industrie­park van Lokeren loopt helemaal fout: hand van man (36) afgehakt met ijzeren staaf, vier personen gearres­teerd

  In de Zoomstraat, in het industriepark in Lokeren, is in de nacht van vrijdag op zaterdag een ruzie zwaar uit de hand gelopen. Een groep van zo’n 20 personen trok er naar de garage van twee broers om hen te confronteren, waarna één van hen met een scherpe ijzeren staaf kwam aangelopen en uithaalde. Zijn hand werd afgehakt met een ijzeren staaf. Er is ook geschoten.