De maandag overleden seriedoder Michel Fourniret woonde in het huis in Sart-Custinne (provincie Namen) tussen 1992 en 2003.
Volledig scherm
De maandag overleden seriedoder Michel Fourniret woonde in het huis in Sart-Custinne (provincie Namen) tussen 1992 en 2003. © BELGA

Eigenaar wil woning Michel Fourniret omvormen tot vakantiehuis

Provincie NamenIs het huis van de maandag overleden Franse seriemoordenaar Michel Fourniret in Sart-Custinne (Gedinne) in de provincie Namen straks te huur als vakantiewoning? De huidige eigenaar is dit nog steeds van plan. “Voor mij zijn het gewoon muren”, verklaart Didier (52) aan de Sudpresse-kranten.

9 reacties

 • Ledoux Ruddy

  1 maand geleden
  Dat huis treft geen schuld toch ? Het zijn enkel mensen en dieren die andere doden !
 • Peter Van de Velde

  1 maand geleden
  Natuurlijk, slopen!
 • Liesbeth Cuppens

  1 maand geleden
  Sloop het huis zo snel mogelijk. Zelfs al is het enkel een vakantiewoning, het mag geen bedevaartsoord worden voor pedofielen. Ook mensen zonder kennis van de achtergrond van het huis of van de tijd dat Fourniret 'actief' was, kunnen er beter wegblijven. Een woning waar zich zulke wandaden hebben voltrokken, breekt men best af.
 • Désiré Hamelers

  1 maand geleden
  En het zg kasteel? Wat gebeurd daar mee en hoe hebben die smeerlappen dat betaald??
 • JOZEF CAVERNEELS

  1 maand geleden
  Afbreken die handel en maak er een gedenkplek van.
 1. PORTRET. Michel Fourniret is misschien wel ergste seriemoordenaar in Franse geschiedenis: “Ik ben erger dan Dutroux”
  PREMIUM

  PORTRET. Michel Fourniret is misschien wel ergste seriemoor­de­naar in Franse geschiede­nis: “Ik ben erger dan Dutroux”

  Seriemoordenaar Michel Fourniret is overleden. Hij werd op twee processen veroordeeld voor in totaal acht moorden. Sindsdien bekende hij er nog drie. Het Franse gerecht heeft hem in verdenking gesteld van nog één andere. En het onderzoekt nog 21 cold cases die mogelijk aan hem gelinkt zijn. Eindigt hij postuum als de grootste seriemoordenaar uit de Franse geschiedenis?