Volledig scherm
© BELGA

Eerste coronavaccin in Vlaanderen toegediend bij Jos Hermans (96): “Iedereen moet zich nu laten vaccineren, dan kunnen onze kinderen snel op bezoek komen”

In het woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs-Sint-Amands is de eerste persoon in Vlaanderen ingeënt met een coronavaccin. De 96-jarige Jos Hermans, de oudste bewoner van het woonzorgcentrum, kreeg er om 11 uur het vaccin van Pfizer en BioNTech toegediend. “Ik voel me plots dertig jaar jonger”, klonk het nadien.

8 reacties

 • alex gorris

  4 weken geleden
  En de kinderen die hun ouders thuis opvangen zodat ze niet naar een woonzorgcentrum moeten om zo lang mogelijk thuis te laten in hun omgeving wat de regeringen ondersteunde en promoten en nu in de steek laten omdat ze niet in rust en verzorgingstehuis zitten
 • william willems

  4 weken geleden
  En nu maanden wachten tot de volgende vaccinatie. (voor de rest van de bevolking bedoel ik) schat dat we rond 2025 rond zijn .
 • patick baeck

  4 weken geleden
  Nu nog de actieve bevolking....dan kunnen wij veilig gaan werken.!
 • Guido van driel

  4 weken geleden
  Wat die Beke daar doet is mij een zeer groot vraagteken.
 • Neorej Verbruggen

  4 weken geleden
  Profciat Jos. Je bent een voorbeeld voor alle Vlamingen. Zeker wat je bergtrein betreft. Ik wens je nog veel gezonde jaren.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld