Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Eerste 80.000 vaccins van AstraZeneca worden eind volgende week geleverd aan ons land

De eerste coronavaccins van AstraZeneca arriveren op zondag 7 februari in ons land. Dat zegt Xavier De Cuyper, topman van het federale geneesmiddelenagentschap FAGG. Het gaat om ongeveer 80.000 dosissen.

25 reacties

 • simonne goderie

  2 jaar geleden
  We gaan overschotten aan de slechtswerkende vaccins overhouden ,want andere landen willen op termijn die brol ook niet zien ,met alle gevolgen dat er van het ene teveel en van het goed te weinig gaan zijn,dat staat nu al in de sterren geschreven.
 • Monique Verschueren

  2 jaar geleden
  Ik vraag mij eigenlijk af of wij van tevoren kunnen te weten komen met welk vaccin wij zullen ingespoten worden want ben ook 65+ en wil maar alleen met het goede ingespoten worden
 • Jan Gijsen

  2 jaar geleden
  Als Duitsland Astra Zeneca niet toedient aan 65 plussers en Belgie wel , wordt in Belgie het hele kot afgebroken . En ik bedoel letterlijk. Niets zal nog blijven rechtstaan in Belgie.
 • gina duribreux

  2 jaar geleden
  niet voor 65plus punt zijn moeten 90% bescherm zijn geen uitzonderingen vele willen betalen voor beste beste mag niet voorbehouden zijn voor de bevoorrechte alles komt toch uit politiek en zeker dictators denken maar aan hun zelf
 • guy raeymakers

  2 jaar geleden
  Nee dank u ben risicopatient en hoef de astra zenica niet ik wil moderna pf phizer zal er desnoods wel voor betalen.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.