(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © AP

Eerste 36.000 Johnson & Johnson-vaccins vandaag geleverd aan ons land

De eerste 36.000 vaccins van Johnson & Johnson worden vandaag aan ons land geleverd. Over twee weken, in de week van 26 april, volgen er nog 62.400 vaccins van het Amerikaanse farmabedrijf. Dat meldt Gudrun Briat, woordvoerder van de Taskforce Vaccinatie.

34 reacties

 • lars vandenberge

  1 jaar geleden
  Houd het Johnson & Johnson maar vooral voor de jongere bevolking waar het coronavirus niet zo ernstige impact op heeft. Geef de ouderen de vaccins met een hogere effectiviteit.
 • lieve vanderstraeten

  1 jaar geleden
  50 jarigen en 60 jarigen zullen dit vaccin niet krijgen.
 • Monique Willemsen

  1 jaar geleden
  Ik ben maar aan het wachten voor een vaccin Ben 69j ik hoop dat ik snel een mailtje krijg Maakt niet uit wat.
 • Hugo vanderoosbeek

  1 jaar geleden
  Hoera ! 100% effectief, géén bijwerkingen en iedereen wil of moet het... Toch ?
 • Anita Billen

  1 jaar geleden
  Op deze grope kan men tenminste rekenen. Fantastisch
 1. De vaccinatieteller: hoeveel Belgen zijn intussen gevaccineerd tegen het coronavirus? Hoe zien de regionale verschillen eruit?
  Vaccinatieteller

  De vaccinatie­tel­ler: hoeveel Belgen zijn intussen gevacci­neerd tegen het coronavi­rus? Hoe zien de regionale verschil­len eruit?

  De grootschalige vaccinatiecampagne in ons land is achter de rug. Deze zomer konden in principe alle meerderjarige Vlamingen en alle 12- tot 17-jarigen die dat wensten volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Uiteraard kan wie wil zich nog altijd laten inenten en er worden ook nog boosterprikken gezet voor de meest kwetsbare groepen. Hoeveel Belgen zijn nu deels of volledig beschermd, en zijn er regionale verschillen? Hier vindt u alle relevante cijfers en gegevens in één handige teller.
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 2. Tomorrowland organiseert duurzaamheidscongres met Europees commissaris Timmermans en schrijver Harari

  Tomorrow­land organi­seert duurzaam­heids­con­gres met Europees commissa­ris Timmermans en schrijver Harari

  Op het festivalterrein van Tomorrowland in De Schorre in Boom staat op donderdag 28 juli, de dag voor het laatste festivalweekend, de duurzaamheidsconferentie Love Tomorrow gepland. Sprekers zijn onder meer de Israëlische historicus Yuval Noah Harari en de Nederlander Frans Timmermans, vicevoorzitter van de Europese Commissie en verantwoordelijk voor de commissie rond de Europese Green Deal.