Het lichaam van de man werd in Trooz teruggevonden.
Volledig scherm
Het lichaam van de man werd in Trooz teruggevonden. © Joel Hoylaerts / Photo News

Een van de twee laatste vermiste personen na overstromingen in ons land teruggevonden

Gisteren is het lichaam teruggevonden van de man die nog vermist was sinds de overstromingen. Het gaat om een man afkomstig uit Verviers die werd teruggevonden in Trooz, een twintigtal kilometer verderop. Dat schrijft VRT NWS. Er is nog steeds één man vermist.

  1. Niet hamsteraars, maar bevoorradingsproblemen zorgen voor lege rekken bij Delhaize: “Bijna elke vrachtwagen komt tegenwoordig op goed geluk aan”
    PREMIUM

    Niet hamste­raars, maar bevoorra­dings­pro­ble­men zorgen voor lege rekken bij Delhaize: “Bijna elke vrachtwa­gen komt tegenwoor­dig op goed geluk aan”

    “Als Jumbo binnenkort aanklopt, ga ik toch eens aandachtig luisteren. Want zo kan het echt niet meer verder.” Aldus een moegetergde zelfstandige uitbater van enkele Delhaize-winkels, waar de rekken momenteel leger ogen dan ooit. Officieel omdat Delhaize logistiek voorrang geeft aan de snelle heropbouw van 40 overstroomde winkels in Wallonië, officieus omdat het bevoorradingssysteem al twee jaar in de soep draait: “Tegenwoordig duikt de ‘vrijdagse’ vrachtwagen zonder waarschuwing zelfs al eens op dinsdag op.”