Mario Aquino.
Volledig scherm
Mario Aquino. © Photonews

Een van Aquino-broers opnieuw in gevangenis voor betrokkenheid bij cocaïnehandel

MaasmechelenMario Aquino (45), lid van de beruchte familie uit Maasmechelen, zit opnieuw in de cel. De man werd gisteren, woensdag, gearresteerd in een nieuw onderzoek naar de handel in cocaïne. In april weet hij wat het Hof van Beroep in Antwerpen oordeelt over zijn betrokkenheid in een ander onderzoek rond vijf cocaïnetransporten. Samen met Aquino zitten nog acht anderen in de gevangenis.

  1. COLUMN. “Wachtlijsten, gebrek aan medicijnen, tekort aan personeel... Elke dag zijn er zorgelijke signalen als het over onze gezondheid gaat”
    PREMIUM
    2

    COLUMN. “Wachtlijs­ten, gebrek aan medicijnen, tekort aan personeel... Elke dag zijn er zorgelijke signalen als het over onze gezondheid gaat”

    Elke zaterdag blikt onze columniste terug op de week. Het tekort aan sommige medicijnen in ons land, is het zoveelste signaal van een geneeskunde onder druk. Wachtlijsten in de psychiatrie, kortere opnames in het ziekenhuis, fusies, zorgpersoneel dat men tot in India zoekt... Als patiënt weinig geruststellend. “Je voelt je soms een hete aardappel die continu doorgeschoven wordt.”