Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Een op de twaalf blokkende studenten grijpt naar rilatine

Heel wat studenten gebruikten al rilatine tijdens de blok, ook al hebben ze geen diagnose van de stoornis waarvoor het geneesmiddel dient. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag op basis van de doctoraatsstudie van UAntwerpen-onderzoekster Sara De Bruyn.

1 reactie

 • De Waarheid

  1 jaar geleden
  Wordt hoog tijd dat die dopingmiddelen verboden worden. De studenten kunnen beter tegen 100 per uur leven ipv tegen 200 per uur. Minder gelegenheid scheppen om te pintelieren maakt meer tijd vrij om te studeren zonder al die rommel.
 1. Bijna 10 keer zoveel onderaannemers op werf van ingestorte school, sectorfederatie en vakbonden reageren: “Veiligheid op bouwwerven moet beter”
  22

  Bijna 10 keer zoveel onderaanne­mers op werf van ingestorte school, sectorfede­ra­tie en vakbonden reageren: “Veiligheid op bouwwerven moet beter”

  De Confederatie Bouw en de vakbonden roepen op om de veiligheid op bouwwerven te verhogen. Dat doen ze naar aanleiding van een onderzoek van ‘VTM NIEUWS' en ‘Het Laatste Nieuws’, waaruit blijkt dat de hoofdaannemer van de ingestorte school in de wijk Nieuw Zuid in Antwerpen loog tegen de stad over het aantal onderaannemers. Vanuit politieke hoek komt kritiek: “Dat de stad Antwerpen zo slecht op de hoogte is van wie er werkt en wat er op haar werven gebeurd, is schuldig verzuim.”