Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Shutterstock

Een op de tien huishoudhulpen voelt zich niet veilig op werkplek

Een op de tien huishoudhulpen voelt zich onveilig bij het uitvoeren van zijn of haar job. Dat blijkt uit een enquête bij 3.896 van hen die het Werkbaarheidsfonds Dienstencheques liet uitvoeren in het kader van zijn nieuwe campagne voor een veiligere werkplek.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.