Vlaams minister van Werk en Economie Hilde Crevits (CD&V).
Volledig scherm
Vlaams minister van Werk en Economie Hilde Crevits (CD&V). © BELGA

Een op de drie Vlaamse bedrijven volgt coronaregels niet, telewerken wél gerespecteerd

Een op de drie ondernemingen overtreedt de coronamaatregelen. Het telewerk wordt wel goed opgevolgd. Dat schrijft De Zondag op basis van nieuwe cijfers die werden vrijgegeven door Vlaams minister van Werk en Economie Hilde Crevits (CD&V).

109 reacties

 • gerry verhulst

  2 maanden geleden
  Voorbeeldminister...wie zag ik begin vorige zomer in het Zwitserse Basel zonder mondmasker rondlopen, terwijl iedereen rondom er wel ene droeg? Geen schaamte...
 • Leonarda Van Opbroecke

  2 maanden geleden
  Net gelezen dat onze politici het zelf ook niet volgen. Minister Verlinden die zelf indoor sport terwijl je ( tuin) bezoeker zijn eigen toilet moet meebrengen??????.
 • Mario Tersago

  2 maanden geleden
  1 op 3.. wat zijn de gevolgen? Boete en/of sensibiliseren. Dat is het dan.. Het is schrijnend en maakt pijnlijk duidelijk dat menig politici er niet in slaagt om een goede cultuur te creëren, waarbij eerst een duidelijke communicatie/educatie moet plaatsvinden alvorens men tot controles moet overgaan. Maar meteen naar handhaving.
 • Jan Desmet

  2 maanden geleden
  En zo de zoveelste de zoveelste studie die de maatschappij geld kost en waar uiteindelijk niks mee gedaan wordt. Enz, enz, enz ...
 • Ruben Beylemans

  2 maanden geleden
  Bij ons houden ze wel netjes aan de regels.Een voorbeeld voor andere bedrijven.
 1. Bedrag onbetaalde kilometerheffing-boetes buitenlandse vrachtwagens fors opgelopen
  15

  Bedrag onbetaalde kilometer­hef­fing-boe­tes buitenland­se vrachtwa­gens fors opgelopen

  Terwijl het openstaande bedrag aan kilometerheffing-boetes aan vrachtwagenchauffeurs uit eigen land tussen 2019 en 2020 is gedaald, is het openstaande bedrag aan boetes aan buitenlandse transportfirma's fors gestegen, meldt Vlaams Belang in een persbericht. Voor Franse en Nederlandse vrachtwagens op één jaar tijd zelfs met 130%. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister van Financiën Matthias Diependaele (N-VA) op een parlementaire vraag van Vlaams Volksvertegenwoordigster Carmen Ryheul (Vlaams Belang). Zij wil een kordatere aanpak.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!