Vlaams minister van Werk en Economie Hilde Crevits (CD&V).
Volledig scherm
Vlaams minister van Werk en Economie Hilde Crevits (CD&V). © BELGA

Een op de drie Vlaamse bedrijven volgt coronaregels niet, telewerken wél gerespecteerd

Een op de drie ondernemingen overtreedt de coronamaatregelen. Het telewerk wordt wel goed opgevolgd. Dat schrijft De Zondag op basis van nieuwe cijfers die werden vrijgegeven door Vlaams minister van Werk en Economie Hilde Crevits (CD&V).

109 reacties

 • Sophie Boudrez

  2 jaar geleden
  Voorbeeldminister...wie zag ik begin vorige zomer in het Zwitserse Basel zonder mondmasker rondlopen, terwijl iedereen rondom er wel ene droeg? Geen schaamte...
 • Leonarda Van Opbroecke

  2 jaar geleden
  Net gelezen dat onze politici het zelf ook niet volgen. Minister Verlinden die zelf indoor sport terwijl je ( tuin) bezoeker zijn eigen toilet moet meebrengen??????.
 • Marco brilmans

  2 jaar geleden
  1 op 3.. wat zijn de gevolgen? Boete en/of sensibiliseren. Dat is het dan.. Het is schrijnend en maakt pijnlijk duidelijk dat menig politici er niet in slaagt om een goede cultuur te creëren, waarbij eerst een duidelijke communicatie/educatie moet plaatsvinden alvorens men tot controles moet overgaan. Maar meteen naar handhaving.
 • Jan Desmet

  2 jaar geleden
  En zo de zoveelste de zoveelste studie die de maatschappij geld kost en waar uiteindelijk niks mee gedaan wordt. Enz, enz, enz ...
 • Ruben Beylemans

  2 jaar geleden
  Bij ons houden ze wel netjes aan de regels.Een voorbeeld voor andere bedrijven.