ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Een nieuwe coronatest, maar wel een plezante: 1.000 studenten mogen in Hasselt fuiven zonder masker, maar wel met bier en beats

Ook dit is een coronatest, maar wel een plezante: in april mogen 1.000 studenten fuiven in Hasselt, met bier en beats en zonder maskers en social distancing. Het doel? Nagaan of sneltesten betrouwbaar zijn en op welke manier ze praktisch kunnen worden ingezet bij grote organisaties. “Men beseft eindelijk dat wij een deel van de oplossing zijn, in plaats van het probleem”, klinkt het in de eventsector.

27 reacties

 • andy de wolf

  1 maand geleden
  ja, doe het maar voor de jongeren. mensen die al een volledig jaar geen loon hebben zullen wel blijven wachten tot de jeugd tevreden is. ze kunnen mischien in mijn huisje een feestje geven voor ik het MOET verkopen.
 • Davis Partacus

  1 maand geleden
  Waar kan je inschrijven als niet-student?
 • Yve Rogiers

  1 maand geleden
  Wij zitten al sinds augustus in carentaine , èèn ding is zeker tijdens het grote verlof zijn we hier weg . We zijn 65+ en zoeken toch nog iets mee te pakken . Moet gedaan zijn met de mensen zo maar alles te verbieden . We leven maar èèn keer hè ...We komen juist buiten voor boodschappen te doen , leuk hè ...
 • Ronny Wauters

  1 maand geleden
  Jongeren, jongeren! Is dat echt het enige wat nog telt voor politici? Wij willen ook op restaurant en mogen niet! Maar een bende studenten die enkel wil zuipen kan wel!
 • Jennifer Peeters

  1 maand geleden
  Gisteren 3.615 nieuwe besmettingen. Zijn ze bij NVA nu helemaal gek geworden?
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League