.
Volledig scherm
PREMIUM
. © rv/Benny Proot/Joel Hoylaerts/Photo News

Een halve marathon en méér! Drie obers tonen hun stappenteller na eerste dagen bediening op terras: “Ik maak er de mensen content mee”

“22,5 kilometer? Da’s meer dan een halve marathon! Dat zou ik nóóit lopen.” Horeca is sowieso topsport, maar nu enkel de terrassen mogen openen en die vaak ook groter zijn, lopen de obers zich nog meer de benen vanonder hun lijf. Drie van hen tonen ons hun stappenteller en vertellen over de fysieke ongemakken. “De hele tijd op en af: dat voel je”

5 reacties

 • Danny Kimpe

  1 maand geleden
  Maak alles nog wat duurder dan zal je rap aan nul stappen komen per dag.
 • Walter Kennes

  1 maand geleden
  In de horeca werken topsport?Kom eens mee in de productie staan in volcontinue!
 • rudy bryssinck

  1 maand geleden
  Als Evenepoel dat kan na 9maanden zo presteren moeten jullie even fit zijn na 9 maanden thuis zitten
 • Marco Drago

  1 maand geleden
  een theetje en een koffie, 5,60€. Voor 2 theetjes en 2 koffies moet ik één uur werken (netto loon). Terug op café kunnen gaan zal velen de ogen openen en de geldbeugel sluiten denk ik.
 • Dominique Hermys

  1 maand geleden
  Als je in een rusthuis werkt, doe je na een paar dagen ook een marathon. Als je eens wist wat je daar allemaal doet. Denk niet dat je wilt ruilen.
 1. PRIJSBAROMETER. Alles wordt duurder na corona. Bekijk hier welke aankopen u best niet uitstelt
  PREMIUM

  PRIJSBARO­ME­TER. Alles wordt duurder na corona. Bekijk hier welke aankopen u best niet uitstelt

  Bent u van plan de avonturen van de Rode Duivels op het EK deze zomer te volgen op een nieuwe TV? Koop die dan maar snel nu, want binnenkort wordt die een pak duurder. Hetzelfde geldt voor een nieuwe auto, tuinmeubelen, een barbecue of verbouwingen in het huis. Stel dus niet uit wat u vandaag kan kopen, want alles, en dan bedoelen we ook écht alles, wordt duurder. En geen klein beetje. Bekijk alle prijsstijgingen in onze prijsbarometer.
 2. De kopzorgen van de organisator van het EK-fandorp in Vlaanderen, ook na het Overlegcomité: “Als de Rode Duivels de tweede ronde niet halen, raken we nooit uit de kosten”
  PREMIUM

  De kopzorgen van de organisa­tor van het EK-fan­dorp in Vlaanderen, ook na het Overlegco­mité: “Als de Rode Duivels de tweede ronde niet halen, raken we nooit uit de kosten”

  Hoe en waar kijken we over minder dan één maand naar de eerste wedstrijd van onze Rode Duivels tegen Rusland? Van deze vragen liggen enkele honderden organisatoren van EK-feestjes nog steeds wakker, ook na het Overlegcomité van dinsdag. Met 400 mensen voor het grote scherm is mogelijk, maar is dat rendabel? Zittend, rechtstaand, met of zonder sneltest aan de ingang? En kan ik als fan al reserveren om er zeker bij te zijn? Wij bundelden de besognes, van de Kaaien in Antwerpen tot de Langste Toog in Leuven.