Johan Verminnen heft het glas op het terras van ‘Café De Hert. Bij Mortier Marcel’ in Bellem.
Volledig scherm
Johan Verminnen heft het glas op het terras van ‘Café De Hert. Bij Mortier Marcel’ in Bellem. © Photonews / Jan De Meuleneir

Een goed glas op het terras met Johan Verminnen: “‘Wij zullen doorgaan’. Dat is nu mijn lijflied”

Eén groot café der blije harten was Vlaanderen afgelopen weekend en dat stemt de zanger van dat fijne lied zeer vrolijk. De regenbui tijdens zijn eerste terras sinds vele maanden kon Johan Verminnen (69) dan ook niet deren. “Zo is het leven. Achter de wolken zit de zon. Santé, op mooie dagen!”

6 reacties

 • anne callebaut

  1 jaar geleden
  Johan santé hé jongen.
 • Jenny stevens

  1 jaar geleden
  Ik vind hem een goede artiest !Mogen meer zijn platen draaien he !
 • Bruno Vermeire

  1 jaar geleden
  Toch nu al Proficiat met je verjaardag en voor de VELE jaren mooie muziek en optredens. Gezondheid !!
 • rik verhoegstraete

  1 jaar geleden
  Toffe mens. Groot artiest. Belaey C
 • Joris Vanderaert

  1 jaar geleden
  Mag die nog ergens op een terras? Ik zou de muziek maar afzetten of er volgt een extra factuur van SABAM.
 1. Kinderrechtencommissariaat blaast 25 kaarsjes uit: "Vlaanderen heeft nog veel werk voor de boeg”

  Kinderrech­ten­com­mis­sa­ri­aat blaast 25 kaarsjes uit: "Vlaanderen heeft nog veel werk voor de boeg”

  Het Vlaams Kinderrechtencommissariaat mag vandaag 25 kaarsjes uitblazen. Het kinderrechtenorgaan doet dat met een academische zitting in het Vlaams Parlement. Volgens kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens werden er sinds 1997 belangrijke stappen gezet op het vlak van kinderrechten, maar liggen er ook nog heel wat uitdagingen op tafel. “De bescherming van de fysieke integriteit van kinderen, het recht op onderwijs voor elk kind, kinderarmoede: Vlaanderen heeft nog werk voor de boeg”, zegt Vrijens.
 2. Baby van vijf weken oud belandt in coma door drugsvervanger van papa: “Per ongeluk via vingers van vader binnen gekregen”
  KORTRIJK

  Baby van vijf weken oud belandt in coma door drugsver­van­ger van papa: “Per ongeluk via vingers van vader binnen gekregen”

  Een baby van vijf weken oud is in het ziekenhuis in coma beland nadat het jongetje een giftige stof binnen had gekregen. Het gaat om Subutex, een geneesmiddel dat de drang naar heroïne kan afremmen. De papa van het jongetje uit Kortrijk was namelijk verslaafd. De man belandde drie weken in de cel, maar is ondertussen weer vrij. Hij blijft verdacht van het onopzettelijk toedienen van een giftige stof.