Een technieker legt glasvezelkabels, beeld ter illustratie
Volledig scherm
Een technieker legt glasvezelkabels, beeld ter illustratie © BELGA

Edpnet legt klacht neer tegen internetabonnementen Mobile Vikings: “Als wij hun aanbod zouden matchen, verkochten we met dik verlies”

De nieuwe internetabonnementen van Proximus-dochterbedrijf Mobile Vikings zijn zo scherp geprijsd dat ze meteen voor ophef zorgen. Telecomprovider edpnet plant een klacht neer te leggen bij telecomwaakhond BIPT tegen Proximus. Het zou namelijk gaan om oneerlijke concurrentie, claimt operationeel directeur Joachim Slabbaert.

5 reacties

 • Nick Caluwé

  2 maanden geleden
  "Als wij hun aanbod zouden matchen, dan zouden we met dik verlies verkopen. Dat heeft ook geen nut”, zegt Slabbaert. Met deze uitspraak slaagt hij de nagel op de kop! Gelieve dit dik verlies te verduidelijk aub. Verlies door belastingdruk of riante wedde voor het bestuur waaronder jijzelf valt? Want het draait niet enkel om de luxedienst welke je verleent aan de consument, laten we niet vergeten wat het Uzelf kan opbrengen.
 • eric loyens

  2 maanden geleden
  Het goedkoopste internet in belgie is nog altijd een pak duurder dan in andere landen ,hier in belgie worden zulke bedrijven stinkend rijk en dan klagen ze nog
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Dit is nu eenmaal waar zaakvoeders jaren voor gezaagd hebben, vrije markt economie: wel nu hebben ze die.
 • van leeuwen leroy

  2 maanden geleden
  Duurste met alles..in nl unlimited 4g/5g voor 40 euro
 • Janwillem Tak

  2 maanden geleden
  En België heeft het duurste internet van Europa vanwege de monopoliepositie van Telenet en Proximus. En die 2 verhogen hun prijzen zomaar met 5%. In Nederland gingen de proijzen onderuit toen NS haar glasvezelnet openstelde.