BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Ecolo-voorzitter Nollet na kritiek op overtreden coronaregels: “Was het beter geweest als ik had gelogen?”

Jean-Marc Nollet heeft al een aantal weken contact met een ander koppel en schendt daarmee dus de coronaregels. De Ecolo-covoorzitter kreeg een storm van kritiek over zich heen, maar houdt voet bij stuk. “Erover liegen was geen optie.”

82 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  2 maanden geleden
  Liever eerlijk dan liegen wat mij betreft. Maar daar denkt de meerderheid anders over blijkbaar. Online de moraalridder uithangen, maar achter de schermen wel zelf de regels met voeten treden. Alles voor de schone schijn.
 • guy de grande

  2 maanden geleden
  M. Nollet spreekt de waarheid, gedraagt zich zoals 90% van de bevolking en durft dit te zeggen. Wie zou zich nu nog 100% aan de regels? Zolang het gezond verstand gebruikt wordt en je niet met tientallen samenkomt lijkt dit toch beter dan op je eentje te zitten wegkwijnen.
 • Pierre Vanden Meersschaut

  2 maanden geleden
  Afgezien of hij een eerlijke, provocerende of domme uitspraak deed is dit incident een perfecte illustratie van de uiterst belabberde situatie van de Belgische politiek, ondoeltreffend en ronduit onbestuurbaar is het land onder de huidige structuur.
 • Bart Lauwers

  2 maanden geleden
  Kortom deze politicus van Ecolo wil vrijdag een regel er door drukken zodat wat hij doet niet langer in strijd is met de COVID-regels ... En net daar zit het verschil tussen de politici , hun vriendjes en de rest van de bevolking : de rest van de bevolking krijgt op zijn minst een boete , zelfs minderjarigen gaan de cel in maar politici en hun gevolg komen er zonder iets van af ! Eigenlijk heeft de politiek nog niets goed gedaan in heel deze crisis !
 • karel dillen

  2 maanden geleden
  Misschien was het wel de bedoeling om de mensen te shockeren of in ieder geval te doen nadenken. Wie vrij is van zonde werpe de eerste steen. Er gaan maar weinig stenen kunnen gegooid worden vrees ik
 1. Dat gaat bijna fout: man redt bromfietser van rollende banden
  Play

  Dat gaat bijna fout: man redt bromfiet­ser van rollende banden

 2. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
  Play

  Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven