De ravage op de E40 ter hoogte van Erembodegem.
Volledig scherm
De ravage op de E40 ter hoogte van Erembodegem. © Tim Van Damme

E40 in Aalst richting Brussel opnieuw vrij na dodelijk ongeval met spookrijder

De E40 richting Brussel is na het dodelijk ongeval van vanochtend omstreeks 9.30 uur helemaal vrijgemaakt, meldt het Vlaams Verkeerscentrum.

33 reacties

 • Dorien Mast

  4 jaar geleden
  In principe zou het ook een wanhoopsdaad kunnen zijn, heb ik nog al gehoord. Heel erg, veel sterkte aan familie en vrienden
 • gust van langenhove

  4 jaar geleden
  Ik kan het begrijpen het is aangeduid als je van affligem komt oostende ; het lijkt dat voor de brug moet afslaan om naar oostende , je moet goed opletten ,
 • Conny Van den Bosch

  4 jaar geleden
  Ik heb jaren geleden al de oplossing voor afritten gegeven aan de minister van Verkeer, is nooit iets mee gebeurd. En dan maar zeggen dat ze al alles gedaan hebben om dit soort ongevallen te vermijden, wat verf en enkele bordjes. Wie genoeg geld heeft om te investeren mag me contacteren.
 • Frans Van Hoyweghen

  4 jaar geleden
  Wat ik mij toch afvraag de bestuurder van de witte bestelwagen, ziet die man maar tien meter voor zich uit, hij kon ze zien aankomen op meer dan honderde meters hij zag toch wel de lichten zeker. ik kan het niet begrijpen.
 • Jos Temmerman

  4 jaar geleden
  Van in Groot Bijgaarden tot daar is al een heel eind, hoe kan je dan niet door hebben dat je aan het spookrijden bent ? Het wordt hoog tijd dat ze een systeem met pinnen die uit de grond zitten plaatsen vooral bij afritten, een systeem waar je alleen kan overrijden als je de afrit neemt, en je lek rijd als je via een afrit verkeerd de snelweg wil oprijden.