De E40 richting Brussel is volledig versperd.
Volledig scherm
De E40 richting Brussel is volledig versperd. © Frank Eeckhout

E40 even versperd door ongeval in Erpe-Mere: lang aanschuiven richting Brussel

2 reacties

 • Romain Nolf

  4 jaar geleden
  Inplaats van flitsen zouden ze beter eens niet kijken hoe het komt dat er zoveel ongelukken gebeuren op dezelfde plaats altijd in Erpe Mere ! niet normaal, maar dat brengt geen geld op, maar al vele doden.
 • Polyvalent

  4 jaar geleden
  Je zal maar omrijden langs Brussel om Antwerpen te mijden. Je zou beginnen denken dat er tussen zitten die betaald worden om de boel in het honderd te laten lopen!
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.