De truck ligt in de gracht tussen de oprit van de E40 en de snelweg zelf.
Volledig scherm
De truck ligt in de gracht tussen de oprit van de E40 en de snelweg zelf. © Jelle Houwen

E40 bij Oostduinkerke deels versperd richting Calais door gekantelde vrachtwagen

De E40 is in de richting van Calais momenteel deels versperd ter hoogte van Oostduinkerke. De oorzaak is een vrachtwagen die rond 6.15 deze morgen net voor de afrit van Oostduinkerke kantelde. 

3 reacties

 • Rudy van Wayenberge

  5 jaar geleden
  @Marc Mortier Ik weet uit ervaring dat je ook in slaap kan vallen gewoon door verveling ten gevolgen van routine, Je moet maar eens alle dagen 600km en méér op autostrades vertoeven, op den duur verlies je alle intresse, neem dat van mij aan. Spreek/oordeel over dingen waar je bekwaam voor bent, en niet als je enkel 's zondags bij de bakker om koffiekoeken rijdt!
 • Marc Mortier

  5 jaar geleden
  In slaap gevallen ! Voor hetzelfde geld een dodelijk ongeval. Meer controles ?
 • stijn mertens

  5 jaar geleden
  Truck ligt in gracht. Is er een probleem met vervuiling? Indien niet, laat dat ding dan gewoon een dagje liggen en laat die vannacht wegtakelen om de drukke periode van de dag niet te in de war te sturen.
 1. Zitting terreurproces geschorst nadat slachtoffer koran bovenhaalt: “Beklaagden hebben heilig boek vernederd”

  Zitting terreurpro­ces geschorst nadat slachtof­fer koran bovenhaalt: “Beklaagden hebben heilig boek vernederd”

  Op het proces over de aanslagen van 22 maart 2016 zijn de gemoederen vanmiddag even hoog opgelopen tijdens de getuigenis van Walter Benjamin, een slachtoffer dat zijn been verloor bij de aanslag op Brussels Airport. Benjamin haalde een koran boven en zei dat de beschuldigden “het heilige boek hebben vernederd”. Beklaagden Sofien Ayari en Salah Abdeslam gingen daarop hevig in het verweer, waarna voorzitter Laurence Massart de zitting even moest schorsen.
 1. Minister Dalle (CD&V) deelt tik uit aan N-VA-voorzitter De Wever na heisa rond ‘woke’ foto’s: “Reactie op woke wordt gevaarlijker dan het fenomeen zelf”
  203

  Minister Dalle (CD&V) deelt tik uit aan N-VA-voorzitter De Wever na heisa rond ‘woke’ foto’s: “Reactie op woke wordt gevaarlij­ker dan het fenomeen zelf”

  “Het is niet aan politici om zich te gaan mengen in de inrichting van een theater”, dat schrijft Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) in een opiniestuk over de heisa rond de ‘woke’ portretten in Antwerpen. Dalle geeft ook de burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (N-VA) een sneer, die begin deze maand nog een boek over ‘woke’ uitbracht. “Ik wacht nog altijd op het eerste voorbeeld van hoe onze vrijheden worden ingeperkt omdat we iets niet meer ‘mogen’ zeggen.”
 2. Bus met Britse joden kwam naar Antwerpen om te bidden met geloofsgenoten; chauffeur (69) verongelukt en tiener in levensgevaar
  Update

  Bus met Britse joden kwam naar Antwerpen om te bidden met geloofsge­no­ten; chauffeur (69) veronge­lukt en tiener in levensge­vaar

  In Antwerpen is zondagochtend rond 3.30 uur een zwaar ongeval gebeurd met een Britse minibus. De 67-jarige bestuurder kwam om. Zestien andere inzittenden raakten gewond. Een 15-jarige jongen is in levensgevaar. De Britse chauffeur Shimon Siegel verzorgt een regelmatige busdienst tussen de joodse gemeenschap in Londen en de orthodoxe gemeenschap van de grote rabbijn Leibush in Antwerpen. Het gezelschap was op de terugweg naar Londen toen het ongeval gebeurde.