E34 Antwerpen-Gent is voortaan volwaardige snelweg

De expresweg Antwerpen-Zeebrugge (E34) is tot Gent (Zelzate) voortaan een volwaardige snelweg in het Waasland. Vlaams minister van Openbare Werken Hilde Crevits (CD&V) opende deze namiddag het op- en afrittencomplex 12 in Moerbeke-Waas, het sluitstuk van twee decennia werken.

 1. Open Vld-voorzitter Lachaert pleit voor “duidelijke regels over wat overheid mag doen in uitzonderlijke situaties”

  Open Vld-voorzitter Lachaert pleit voor “duidelijke regels over wat overheid mag doen in uitzonder­lij­ke situaties”

  Voorzitter Egbert Lachaert heeft op de online nieuwjaarsreceptie van Open Vld vooruitgeblikt naar 2021 als “het jaar van de hoop” en het jaar dat we “onze vrijheid herwinnen”. “Wij zijn de partij van de vrijheid, van optimisme, van vooruitgang. Wij hebben de recepten om sterker uit deze crisis te komen. Wij moeten meer dan ooit vooroplopen”, betoogde Lachaert.
 2. Droog in het westen, kans op buien in het oosten, alleen nog sneeuw in de Ardennen

  Droog in het westen, kans op buien in het oosten, alleen nog sneeuw in de Ardennen

  Zondag begint meestal zwaarbewolkt met enkele regenbuien, of aanvankelijk nog enkele lokale winterse buien. Overal kunnen mistbanken ontstaan. In de loop van de dag wordt het meestal droog over de westelijke landshelft met soms opklaringen. Over het oostelijke deel blijft de kans op buien de hele dag bestaan. In de Ardennen is het grijs met veel lage wolken en mist; de buien vallen daar nog steeds als sneeuw. De maxima schommelen tussen 0 graden in de Hoge Venen en 6 graden aan zee. Dat meldt het KMI.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie