Archieffoto PN
Volledig scherm
© Archieffoto PN

E313 meer dan zes uur na ongeval met vrachtwagens weer volledig vrijgegeven

VerkeerOp de E313 richting Antwerpen is de weg weer volledig vrijgegeven ter hoogte van Massenhoven, na het ongeval waarbij een vrachtwagen tijdens de ochtendspits achteraan op een file was ingereden. 

43 reacties

 • Jan Baroen

  5 jaar geleden
  Zijn ze daar weer met hun uitleg van de lege winkelrekken? Rij gvd normaal en volgens de verkeersregels, dan gaat zoiets niet gebeuren. Altijd maar dat dreigen om alles plat te leggen, iedereen werkt en draait mee in de economie, niet alleen de vrachtwagenbestuurders. Denk vooral niet dat jullie alleen op de baan zijn, bende egoïsten.
 • Eddy van Dorst

  5 jaar geleden
  Belziek op volle kracht vooruit
 • edgard gielis

  5 jaar geleden
  daar word niets aan gedaan aan de judi rijders
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Verplicht het automatische rem en afstand houdend systeem in vrachtwagens in plaats van die kilometerheffing kastjes !!?? Ook Laat meer vrachtwagens s'nachts rijden dan zijn de wegen bijna leeg maakt dit financieel aantrekkelijker voor de Bedrijven? Chauffeurs zijn dan meer ook thuis met hun gezin overdag? Maar de Politiek in dit land en Europa zijn te Dom en Dwaas om dit in te zien liever mekaar tegenwerken !!
 • Jan Rodrigus

  5 jaar geleden
  Sorry , maar ik begrijp niet waarom men bij professioneel vrachtverkeer nog steeds geen verplichte automatische noodrem standaard opgezet wordt, tesamen met detectie van voetgangers, en andere obstakels. Laksheid op Europees niveau?