Na het ongeval gisterenmiddag op de E19 met een vrachtwagen ter hoogte van Machelen, is de snelweg tussen Vilvoorde en Brussel weer helemaal vrij.
Volledig scherm
Na het ongeval gisterenmiddag op de E19 met een vrachtwagen ter hoogte van Machelen, is de snelweg tussen Vilvoorde en Brussel weer helemaal vrij. © BELGA

E19 weer helemaal vrij na ongeval met truck

Na het ongeval gisterenmiddag met een vrachtwagen op de E19 ter hoogte van Machelen, is de snelweg weer vrij tussen Vilvoorde en Brussel. Afgelopen nacht werd het asfalt er hersteld.

4 reacties

 • Benny Marcelo

  5 jaar geleden
  dode hoek zeker?
 • cor vermonden

  5 jaar geleden
  Wanneer gaat Weyts en andere verantwoordelijke deze ellendige toestanden eens degelijk aanpakken door de vele trucks en lichte vracht dwingen terug langs Duitsland te rijden en hier niks komen stuk maken en geen btw binnenbrengen want ze doen hier niks op.
 • philippe vander haeghen

  5 jaar geleden
  Respect voor de brandweerlui en de wegenwerkers. Het is voor hen ook warm. Vrachtwagen knalt op botsabsorbeerder. Niet gezien waarschijnlijk. Wat een ellende heeft die weer veroorzaakt.
 • JAN krommentak

  5 jaar geleden
  Weeral prijs weeral gewonnen vergaat geen dag meer voorbij of we staan stil allemaal ten gevolge van de vrachtwagens ! is er een probleem !