Marc Dutroux.
Volledig scherm
Marc Dutroux. © belga

Dutroux klaar om "brief van verzoening en openheid" te versturen naar slachtoffers en nabestaanden

De brief die Marc Dutroux naar de nabestaanden van zijn slachtoffers, en overlevende slachtoffers zou sturen, is klaar. Eind deze week of begin volgende week zullen Sabine Dardenne, Laetitia Delhez en de ouders van Julie, Mélissa, An en Eefje de brief krijgen. Dat meldt Sudpresse. 

254 reacties

 • Kevin Schoors

  3 jaar geleden
  Ze moesten Dutroux vrijlaten op de grote markt van Brussel. En de datum en het uur mededelen in het nieuws. En er dan nog voor zorgen dat elke Belg die daar aanwezig is voor een half uur volledig vrijgesteld is van vervolging en zich even mag laten gaan op de heer Dutroux. En als het aan mij ligt al evenzeer op de heer advocaat
 • marc De Maeseneire

  3 jaar geleden
  Nooit meer vrij laten, hoe is het mogelijk dat een lustmoordenaar nog kansen kan krijgen. Zeker niet na vier moorden, en dan nog al die jaren nodig om zijn spijt te betuigen. Zeker en vast ingefluisterd door zijn raadsman die hem heeft overtuigd op die wijze nog mogelijks een kans te maken. Zieke geest, ziek land op gebied van rechtsspraak. Hoe kan levenslang uitgesproken worden wanneer er mogelijkheden bestaan om vroeger vrij te komen?
 • Elisa deJong

  3 jaar geleden
  Als hij tydig zich liet behandelen voor zyn zieke geest, was hij nu vrij en kenden wy hem niet. Nu hij echter liefst VIER kinderen (!!) de dood in joeg, lijkt mij, dat je niet meer vrij hoort te komen.
 • ETIENNE BOECKX

  3 jaar geleden
  Wat ik graag zou willen weten hoe een gevangene die alles kwijt is door inbeslaglegging van zijn eigendommen om alzo zijn proces en advocaten te betalen nu toch weer in de mogelijkheid is om een dure advocaat te bekostigen om alzo proberen vrij te komen om wat te doen !?
 • daniel moniez

  3 jaar geleden
  dutroux zit daar goed in de bak, zelf beseft hij nie hoe gevaarlijk hij wel is, ne lustmoordenaar,brrrrrrrrrrrrrrrrrr
 1. Hongerige beer steelt zakje snoep uit auto
  Play

  Hongerige beer steelt zakje snoep uit auto

 2. Zoveel verdienen de best betaalde CEO's in ons land
  Play

  Zoveel verdienen de best betaalde CEO's in ons land