Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

Dure experts moeten Vlaanderen helpen besparen

De Vlaamse regering trekt 10 miljoen euro uit om al haar uitgaven tegen het licht te houden. Dat melden Het Nieuwsblad, Gazet Van Antwerpen en Het Belang Van Limburg vandaag. Het geld gaat naar extern advies en onderzoek. Er is ook een overkoepelende stuurgroep van experts.

 1. Econoom Geert Noels vindt niet dat België zichzelf nu plots ‘de beste van de klas’ moet vinden: “In 30 jaar heb ik nog nooit zo weinig vrije meningsuiting gezien”
  PREMIUM

  Econoom Geert Noels vindt niet dat België zichzelf nu plots ‘de beste van de klas’ moet vinden: “In 30 jaar heb ik nog nooit zo weinig vrije meningsui­ting gezien”

  11 augustus 2020, pagina 3 van ‘Het Laatste Nieuws’. Wat we nodig hebben volgens econoom Geert Noels: Operatie Openlucht. “Er worden kwellingen opgelegd die niet nodig zijn. Buiten moet alles kunnen.” De voorpagina gisteren, een halfjaar later: ‘Experts en politici broeden op versoepelen in openlucht.’ Daar zou een mens toch grijze haren van krijgen?
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?