bpost containers
Volledig scherm
bpost containers © rv

Duizenden ongeopende brieven aan de Sint staan hele nacht voor hoofdkantoor Bpost

Containers met duizenden ongeopende brieven aan Sinterklaas blokkeerden de voorbije nacht het voetpad voor het hoofdkantoor van Bpost in Brussel. Dat meldt De Standaard. Een deel van de containers bleek niet op slot, waardoor iedere voorbijganger toegang had tot de kinderbrieven.

 1. Fiets van vermiste vrouw (25) gevonden bij sluis in Zemst, speurders lassen pauze in van drie dagen
  Zemst

  Fiets van vermiste vrouw (25) gevonden bij sluis in Zemst, speurders lassen pauze in van drie dagen

  Aan de sluis op de Zenne in Zemst is deze voormiddag de fiets gevonden van de 25-jarige vrouw uit Eppegem die in de nacht van zaterdag op zondag in de rivier is gevallen. De fiets lag op een twintigtal meter van de sluis en werd herkend door de familie van het slachtoffer. Er is deze middag ook een duiker het water ingegaan, maar de zoektocht bij de eerste perimeter lijkt niets op te leveren. Ondertussen is de zoekactie weer stopgezet. Die zou pas binnen drie dagen hervat worden.
 2. Volgend jaar verbod op online advertenties van politieke partijen voor jongeren onder de 16 jaar?
  8

  Volgend jaar verbod op online adverten­ties van politieke partijen voor jongeren onder de 16 jaar?

  Het Europees parlement heeft donderdag gestemd over een voorstel om politieke advertenties aan banden te leggen. De Europarlementariërs zouden tegen de verkiezingen van mei 2024 politieke partijen willen verhinderen om reclame hyperdoelgericht naar potentiële kiezers te sturen op het internet. Er moet nu in ijltempo onderhandeld worden met de lidstaten en de Europese Commissie. De ngo EDRi vreest ervoor dat de regelgeving een slag in het water zal zijn.