Duizenden mensen protesteren aan Maximiliaanpark tegen asielbeleid van regering.
Volledig scherm
Duizenden mensen protesteren aan Maximiliaanpark tegen asielbeleid van regering. © Dieter Nijs

Duizenden mensen protesteren aan Maximiliaanpark tegen asielbeleid van regering

vluchtelingenIn Brussel zijn duizenden mensen samengekomen aan het Maximiliaanpark om te protesteren tegen het asielbeleid van de federale regering. Met hun "Human Wave for solidarity and humanity" willen de betogers vrijwilligers die vluchtelingen helpen ook een hart onder de riem steken. 

406 reacties

 • grosemans antoine

  4 jaar geleden
  antoine van thuis De waarheid moogt ge denken maar niet aan iedereen laten weten of zeggen .De advocaten en dergelijke personen die de wetten in hun belang maken om hun zakken te vullen en de werkende personen uitbuiten. Geef de doppers eerst werk willen die niet werken, geen dopgeld niet meer en dan pas de rest.
 • ANDRE AERTS

  4 jaar geleden
  De regering moet niets aanpassen, alleen strenger worden en niet luisteren naar een duizendtal Walen die in Brussel wat staan te roepen, en dan zijn daar nog kinderen bij die niet eens weten waarover het gaat! Deze refugees ondermijnen ONZE sociale zekerheid en dat mag stillaan gaan stoppen. Waarom gaan ze niet verder naar Nederland? Nee, hier moeten ze zijn voor hun inkomsten. En die refugees zijn wel zo laf om vrouw en kinderen achter te laten in hun land.
 • guido Bervoets

  4 jaar geleden
  Niemand wil een open grenzenbeleid. Dat is verkiezingspraat van de N-VA. Maar denken dat men de grenzen volledig zal kunnen sluiten en elke asielaanvraag zal kunnen weigeren is een illusie en zijn bakerpraatjes van populisten en rechtse praatjesmakers om de bevolking een rad voor de ogen te draaien.
 • linda thinks

  4 jaar geleden
  Anita Billen het zal je misschien verwonderen maar officieel is er een migratie stop en dat al jaren , jammer genoeg merken we er niks van , heb mijn pensioen eens laten berekenen binnen 8 jaar zal ik 1450 euro BRUTO krijgen , ben echt aan het twijfelen of ik die 8 jaren nog wel wil werken of me laten ontslaan en gaan stempelen verschil maakt het toch niet behalve dan dat ik kan uitslapen ipv om uur op te staan
 • Baziel Vervoort

  4 jaar geleden
  De reactie's hier geven een correcter beeld van wat er onder de bevolking leeft Mr. Clé.