Op de grond lagen duizenden AliExpress-pakketjes.
Volledig scherm
Op de grond lagen duizenden AliExpress-pakketjes. © Jan van der Kraan

Duizenden gestolen AliExpress-pakketjes gevonden op verlaten parkeerterrein in Luik

Jan van der Kraan, een ‘urban explorer’ uit het Nederlandse Sittard die verlaten plekken bezoekt om foto’s en video’s te maken, heeft zondag in ons land een verlaten vrachtwagen gevonden met duizenden opengesneden pakketjes van AliExpress.

 1. Minister Vandenbroucke roept op om morgen niet te winkelen na grote drukte vandaag: “Doe het niet. Het is gevaarlijk”
  Play

  Minister Vandenbrou­c­ke roept op om morgen niet te winkelen na grote drukte vandaag: “Doe het niet. Het is gevaarlijk”

  Het was vandaag koppen lopen in enkele grote winkelstraten in Antwerpen en Brussel, en ook ketens als Dreamland, Action en Ikea zagen ongezien lange wachtrijen voor hun deuren opduiken. Maandag gaat ons land voor de tweede keer in lockdown en dat vooruitzicht lokte blijkbaar nog snel een hele hoop kooplustigen. “Niet slim”, reageerden viroloog Marc Van Ranst en biostatisticus Geert Molenberghs. En ook minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) is die mening toegedaan. Hij roept iedereen dan ook op om morgen thuis te blijven, als er onder meer in Antwerpen een koopzondag is. “Doe het niet. Het is gevaarlijk”, zegt hij.
 1. Uit de weg, Bol, Zalando en co: dit zijn de beste Belgische online marktplatformen
  PREMIUM

  Uit de weg, Bol, Zalando en co: dit zijn de beste Belgische online marktplat­for­men

  Tijdens de lockdown gingen heel wat consumenten uit solidariteit bewuster op zoek naar Belgische producten en handelaars om online te steunen. Toch waren koopplatformen bol.com, Amazon en Zalando respectievelijk de drie meest succesvolle webshops van de voorbije weken, blijkt uit cijfers van ING. Is het hoog tijd voor een Belgische tegenhanger? De volgende online marktplaatsen geven alvast het goede voorbeeld voor wie ook in de nabije toekomst online op zoek gaat naar bijvoorbeeld een nieuwe outfit, meubels of voedingsmiddelen.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump