Op de grond lagen duizenden AliExpress-pakketjes.
Volledig scherm
Op de grond lagen duizenden AliExpress-pakketjes. © Jan van der Kraan

Duizenden gestolen AliExpress-pakketjes gevonden op verlaten parkeerterrein in Luik

Jan van der Kraan, een ‘urban explorer’ uit het Nederlandse Sittard die verlaten plekken bezoekt om foto’s en video’s te maken, heeft zondag in ons land een verlaten vrachtwagen gevonden met duizenden opengesneden pakketjes van AliExpress.

51 reacties

 • Jef Van De Plas

  1 jaar geleden
  De burgemeester , Mr Mark Vos , zal een een donderpreek moete houden en deze luie plantrekkerde politieman terechtwijzen en sanctioneren. op wat lijkt dit nu zeg. Dat geloof je toch haast niet.
 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  En de flikken van Riemst zijn zelfs te lui om dat gewoon door te geven aan hun Franstalige collega's.. Natuurlijk dat niets hier werkt als er zo 'gewerkt' wordt
 • Ronny Gyles

  1 jaar geleden
  Wat het stelen van die pakjes betreft mag men de transporteur ook wel eens voor zijn verantwoordelijk plaatsen. Zulke (kleine) artikelen horen thuis in een degelijk afgesloten vrachtwagen en niet achter een dekzeil! De gelegenheid maakt de dief...
 • Ronny Gyles

  1 jaar geleden
  In Luik kunnen de politiediensten wel Nederlands spreken, net als de politiediensten van Riemst wel Frans kunnen spreken, anders heeft meester Peumans zijn best niet gedaan in Riemst vroeger. Denken jullie nu echt dat de mensen uit die streek elkaars taal niet kennen? In Luik is men trouwens nog redelijk Vlaams gezind, dat kan men in Namen niet zeggen... .
 • Marc Hemeleers

  1 jaar geleden
  Zeg ze in Luik maar dat de geldtranfers van Vlaanderen naar Wallonië stoppen, en ze verstaan het meteen. Triestig.
 1. Uit de weg, Bol, Zalando en co: dit zijn de beste Belgische online marktplatformen
  PREMIUM

  Uit de weg, Bol, Zalando en co: dit zijn de beste Belgische online marktplat­for­men

  Tijdens de lockdown gingen heel wat consumenten uit solidariteit bewuster op zoek naar Belgische producten en handelaars om online te steunen. Toch waren koopplatformen bol.com, Amazon en Zalando respectievelijk de drie meest succesvolle webshops van de voorbije weken, blijkt uit cijfers van ING. Is het hoog tijd voor een Belgische tegenhanger? De volgende online marktplaatsen geven alvast het goede voorbeeld voor wie ook in de nabije toekomst online op zoek gaat naar bijvoorbeeld een nieuwe outfit, meubels of voedingsmiddelen.