De man op de foto, eveneens een Duitse toerist, snelde meteen ter hulp en haalde de vrouw uit het water.
Volledig scherm
De man op de foto, eveneens een Duitse toerist, snelde meteen ter hulp en haalde de vrouw uit het water. © Toon Royackers

Duitse toerist uit het water gered na ontploffing op plezierjacht in Limburg

Twee Duitse toeristen zijn zaterdagavond zwaargewond geraakt, na een explosie op hun plezierjacht in de haven van het Limburgse Kanne bij Riemst. De eigenaars waren onderhoudswerken aan het uitvoeren, toen de motor plots hevig kabaal maakte en een steekvlam gaf. 

1 reactie

 • censor

  4 jaar geleden
  gas niet goed afgesloten, sigaretje opsteken en boem, zoals in de film...
 1. Kinderen onwel na meldingen over ‘needle spiking’ op tienerfestival in Hasselt: “Links viel iemand flauw, rechts viel iemand flauw. Het was heel akelig”
  Play
  Hasselt

  Kinderen onwel na meldingen over ‘needle spiking’ op tienerfes­ti­val in Hasselt: “Links viel iemand flauw, rechts viel iemand flauw. Het was heel akelig”

  Alle kinderen die zijn opgenomen nadat ze gisteravond onwel werden op het tienerfestival We R Young, mochten ‘s avonds nog het ziekenhuis verlaten. Het festival werd stilgelegd na verschillende meldingen van ‘needle spiking’. Er zou paniek ontstaan zijn onder de jonge festivalgangers, waarna de medische diensten werden overstelpt door jongeren met klachten van hyperventilatie. “Bij een aantal van hen zijn er sporen vastgesteld van wondjes die kunnen wijzen op eventuele naaldverwonding”, zegt burgemeester Steven Vandeput (N-VA). “Het is nu afwachten om te zien of de verwondingen door naalden komen”.
 1. Gerenommeerd restaurant weer open, nadat chefkok Tom (35) te horen kreeg dat hij terminaal is: “We weten niet hoelang we nog hebben, maar we gaan er het beste van maken”
  Gent

  Gerenom­meerd restaurant weer open, nadat chefkok Tom (35) te horen kreeg dat hij terminaal is: “We weten niet hoelang we nog hebben, maar we gaan er het beste van maken”

  Toen Tom Van Lysebettens (35) te horen kreeg dat hij maar twee à drie jaar meer te leven heeft, wou hij geen verre reis meer maken of bungeejumpen. Hij en zijn vrouw Alison Roels (34) wilden vooral hun restaurant opnieuw openen, al was het maar voor even. Een maand nadat ze het nieuws hadden gekregen, staan de reservaties weer open. Cochon de Luxe is back.