De verongelukte Eddy Lammens en zijn partner.
Volledig scherm
De verongelukte Eddy Lammens en zijn partner. © Repro JVK

Dronken doodrijder moet schadevergoeding van 290.000 euro betalen aan partner van verongelukte motard

Een man uit Lochristi die op 6 juni 2015 een dodelijk verkeersongeval had veroorzaakt in de Pauwstraat in Lochristi moet aan de partner van het slachtoffer een monsterschadevergoeding van maar liefst 290.000 euro betalen. 

14 reacties

 • peter links

  5 jaar geleden
  Precies of die man gaat dat ooit betalen. Ik zou per direct stoppen met werken en van het ocmw gaan leven. Nog steeds beter dan gaan werken en evengoed naar het ocmw moeten stappen.
 • Peter Janssen

  5 jaar geleden
  Zatlappen leren het nog steeds niet....uitkleden tot op hun hemd, álles afpakken bij recidive misschien dat ze dan nadenken voor ze beginnen te zuipen en dan doodrijder worden...en ook geen ocmw steun maar wérken voor elke cent.
 • JOHAN Goossens

  5 jaar geleden
  waarom met uitstel? het was niet de eerste keer dat hij bezopen reed , een heel gezin naar de kloten door een alcohollieker die waarschijnlijk nog niet geleerd is .die gast in den bak en werk maken van totaal alcohol verbod achter het stuur
 • Willem Magits

  5 jaar geleden
  Wel een beetje overdreven vergoeding hé. Wie verdient dat op de paar jaren dat die man nog moest werken?
 • Ed Toer

  5 jaar geleden
  Een hoge boete op papier wie kan dat betalen de rijken niet de gewone mens
 1. Hartverwarmend: verlamde kat Dyson kan dankzij op maat gemaakt loopkarretje weer lopen

  Hartverwar­mend: verlamde kat Dyson kan dankzij op maat gemaakt loopkarre­tje weer lopen

  Sinds februari logeert kat Dyson bij Gertjan (26) en Louise (24) in Antwerpen. Zijn verblijf is slechts tijdelijk, maar snel zal hij niet vergeten worden. Dyson is namelijk verlamd aan zijn achterste poten, waardoor hij zich enkel kan voortslepen met zijn voorste poten. Gertjan besloot het gewonde katje te helpen. Het resultaat is hartverwarmend: Dyson kreeg zijn eigen op maat gemaakte loopkarretje en kan na maanden al lopend weer op ontdekking gaan.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.