PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Dronken doodrijder (22) ontloopt gevangenisstraf

UpdateDe 22-jarige chauffeur die in september vorig jaar dronken achter het stuur kroop en in het Oost-Vlaamse Ertvelde een chiroleider van de weg maaide, moet niet naar de gevangenis. Dat heeft de correctionele rechtbank in Gent beslist. Calvin B. kreeg wel een hele resem voorwaarden opgelegd. Zo is hij voor twee jaar en twee maanden zijn rijbewijs kwijt. Dat bevestigt de advocaat van de nabestaanden van het slachtoffer.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.