De drie dertigers waren samen aan het meer Le Grand Large in de Waalse stad Bergen toen een man hen aanviel met een mes.
Volledig scherm
De drie dertigers waren samen aan het meer Le Grand Large in de Waalse stad Bergen toen een man hen aanviel met een mes. © Michel Lefrancq

Drie mensen in levensgevaar na steekpartij in Bergen

Bij een steekpartij in de buurt van het meer Le Grand Large in de Waalse stad Bergen zijn drie dertigers, twee mannen en een vrouw, gisterenavond zwaargewond geraakt. Ze werden alle drie in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de lokale politie. Een man had de drie slachtoffers aangevallen met een mes. 

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. ONZE OPINIE. “Het parlement wilde de eigen wetten niet toepassen voor Sihame El Kaouakibi, dus moest de rechter het wel doen”
  PREMIUM

  ONZE OPINIE. “Het parlement wilde de eigen wetten niet toepassen voor Sihame El Kaouakibi, dus moest de rechter het wel doen”

  “Je moet geen fan zijn om in te zien dat Sihame El Kaouakibi haar twee halftijdse medewerkers moest krijgen. Het parlement wilde de eigen regels niet volgen voor Sihame El Kaouakibi, dus moest een rechter het wel doen”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Als het vonnis van de rechter dan toch zo zwaar op de maag ligt: pak het aan! Wie stelt de regels op? Politici zelf.”