Tine De Caigny en Laura Deloose spelen allebei bij de Red Flames en vormen een koppel.
Volledig scherm
PREMIUM
Tine De Caigny en Laura Deloose spelen allebei bij de Red Flames en vormen een koppel. © instagram

Drie koppels bij Red Flames: wat als je teamgenoot je lief wordt?

‘Als daar maar geen heibel van komt, toch?’ Het is een bal voor open doel, want maar liefst drié koppels binnen ons nationaal vrouwenelftal. Allesbehalve, poneert de bondscoach, met steun in de rug van de expert groepsdynamiek: “Een gedeelde passie en teamleden die elkaar door en door kennen, kan zeker z’n voordelen hebben.”

16 reacties

 • Cris Verwilligen

  2 maanden geleden
  ok, dat zijn prive zaken. Het enige probleem wat ik heb is dat zolang alles koek en ei is ze voor elkaar door een vuur zullen gaan, dus dat is goed voor het team. Maar als het opeens slecht begint te gaan en het wordt een "vechtscheiding" dan is heel het team om zeep. Niemand is zo professioneel dat die strikt prive met zaken kan scheiden. Voor de rest leven ze zoals zij willen.
 • Patrick Fabri

  2 maanden geleden
  Het moet kunnen tof
 • Ronny Cypers

  2 maanden geleden
  Nooit goed om met een collega iets te beginnen. Kan de sfeer kapot maken als er iets mis gaat tussen hen. Dus kan ook een ploeg kapot maken.
 • michel mans

  2 maanden geleden
  Als ze maar gelukkig zijn. Dat telt, de rest is bijzaak. Liefde kan en moet heel mooi zijn. Geniet ervan.
 • Jef joossens

  2 maanden geleden
  Mooi toch? Samen van je hobby je werk maken.
 1. COLUMN. Dat Islam Slimani voor Anderlecht niet de eerste keuze was? En dan? Alleen in de liefde wil je nooit de tweede keuze zijn
  PREMIUM
  6

  COLUMN. Dat Islam Slimani voor Anderlecht niet de eerste keuze was? En dan? Alleen in de liefde wil je nooit de tweede keuze zijn

  Hoe moet je je voelen als je, zoals de nieuwe spits Islam Slimani van Anderlecht, niet de eerste maar slechts de negende keuze was? Dat valt wel mee, vermoedt columnist Jan Segers. “Als daar pakweg een half miljoen euro tegenover staat, wil je als werknemer best weleens een half jaar de negende keuze van je werkgever zijn. Niet, Niels Destadsbader?”