De 13-jarige Youssef uit Ans kwam woensdag om het leven bij een tragisch verkeersongeval in Marokko, waarbij ook zijn broer en zus, twee neven en een tante stierven. Eerder op de dag verloor de familie al een neef die verdronk tijdens een zwemuitje in de Fint Oasis.
Volledig scherm
De 13-jarige Youssef uit Ans kwam woensdag om het leven bij een tragisch verkeersongeval in Marokko, waarbij ook zijn broer en zus, twee neven en een tante stierven. Eerder op de dag verloor de familie al een neef die verdronk tijdens een zwemuitje in de Fint Oasis. © RV

Drie kinderen uit Ans komen om het leven bij tragisch ongeval in Marokko, familie verliest zeven familieleden op enkele uren tijd

Bij een tragisch verkeersongeval in Marokko zijn drie kinderen uit Ans in de provincie Luik om het leven gekomen. Ook hun twee neven en een tante die in dezelfde wagen zaten overleefden het ongeval niet. De familie was op weg naar het ziekenhuis nadat eerder op de dag een ander familielid verdronken was tijdens een uitstapje. Een van de slachtoffers was een jong talent bij voetbalclub RFC Luik, Youssef Boujamaoui. Dat schrijft SudInfo. 

  1. Agressieve man bedreigt treinconducteur van NMBS: “Ik boks al je tanden eruit!”
    Play

    Video toont hoe agressieve reiziger treincon­duc­teur bedreigt: “Ik boks al je tanden eruit!”

    Deze TikTokbeelden tonen hoe een jongeman helemaal tekeergaat tegen een treinconducteur. In de video is te zien hoe hij tegen de treinbegeleider gaat staan en hem probeert te intimideren. “Ik ga jou hier laten zitten, vriend!” en “Je kan mij toch niks doen, kankerhoertje dat je bent”, schreeuwt de man onder meer. De conducteur zelf slaagt erin zijn kalmte te bewaren, maar de reiziger houdt maar niet op. De exacte omstandigheden zijn nog niet bekend, maar spoorwegmaatschappij NMBS is niet te spreken over het voorval. “We veroordelen elke vorm van agressiviteit of geweld naar het personeel”, klinkt het daar.