Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Koen Moreau

Drie jongeren redden buurtbewoners uit brand in Elsene

In Elsene hebben drie jongeren zondagnacht de bewoners van een flatgebouw gered bij een brand. Ze drongen het flatgebouw binnen, wekten alle slapende bewoners en begeleidden hen naar buiten, waarna ze ook nog probeerden de vlammen te doven. Dat meldt de Brusselse lokale politie. Uit de eerste vaststellingen blijkt intussen dat de brand zou zijn aangestoken.

5 reacties

 • stefan crama

  1 jaar geleden
  Knap gedaan maar zoals mensen in deze rubriek opmerken worden tegen alle gewoontes in de namen vermeld van deze helden. Gelieve dit ook te doen als jongeren met dezelfde roots krapuulstreken uithalen of is dit dan niet meer politiek correct.
 • Ronny Broeckx

  1 jaar geleden
  Hoe komt het dat er nu wel namen bij staan ??? Alles wat te maken heeft met "niet Belgen" mag niet bij naam genoemd worden als ze iets uitspoken maar wel als ze zogezegd iets goed doen . In brand gestoken en die drie jongeren waren per toeval in de buurt ??
 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  1 jaar geleden
  Knap werk, proficiat mannen !
 • Luc Anthonis

  1 jaar geleden
  Proficiat voor deze heldendaad
 • eli bosch

  1 jaar geleden
  nu is het met naam en toenaam hoor onze lieve helden, maar als ze de boel kort en klein slaan dan zullen we de (voor)namen niet te weten komen
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Federale begroting: Groen en PS vegen besparing ouderschapsverlof en tijdskrediet van onderhandelingstafel
  15

  Federale begroting: Groen en PS vegen besparing ouder­schaps­ver­lof en tijdskre­diet van onderhande­lings­ta­fel

  De federale regering is dit weekend begonnen met een zoektocht naar geld. Veel geld. Niet alleen nemen de energiecris en de torenhoge inflatie een flinke hap uit het budget, premier Alexander De Croo (Open Vld) hoopt uitgaven te kunnen terugdringen. Een voorstel om de volgende twee jaren 150 miljoen euro te besparen door te snijden in het tijdskrediet, het ouderschapsverlof en de loopbaanonderbrekingen voor ambtenaren is dit weekend al van tafel geveegd. Dat schrijft ‘Het Nieuwsblad’.