NAVO in Evere
Volledig scherm
NAVO in Evere © Marc Baert

Drie enveloppen met verdacht poeder ontdekt bij NAVO in Brussel

HarenIn het nieuwe NAVO-gebouw in Haren zijn woensdagmiddag drie enveloppen met een verdacht poeder ontdekt. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel Hoofdstad Elsene.

 1. “Mammoetvlees is van ons”: Belgisch bedrijf wil Australische concurrent aanklagen
  3

  “Mammoet­vlees is van ons”: Belgisch bedrijf wil Australi­sche concurrent aanklagen

  De veelbesproken mammoetgehaktbal is géén uitvinding van het Australische bedrijf Vow dat er begin deze week mee uitpakte in het Amsterdamse NEMO Science Museum. Dat zegt tenminste het Belgische bedrijf Paleo dat nu overweegt om juridische stappen te ondernemen tegen Vow. “Wij hebben die technologie twee jaar geleden al uitgevonden”, zegt Paleo in een reactie. “Onze technologie claimen als eigen uitvinding is zeer onethisch”
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. COLUMN. Gisteren zaten Annelies Van Herck en Michaël Van Droogenbroeck samen in de VRT-studio. “Vertel ons alles over de inflatie, jij lekker stuk van me”
  PREMIUM
  10

  COLUMN. Gisteren zaten Annelies Van Herck en Michaël Van Droogen­broeck samen in de VRT-stu­dio. “Vertel ons alles over de inflatie, jij lekker stuk van me”

  Van alle koppels bij de VRT schat onze columnist Jan Segers de heer en mevrouw Van Droogenbroeck-Van Herck het hoogst in. “Hun klasse degradeert collega’s tot amateurs. Hun ernst onderscheidt hen van de clowns. Hun stijl is niet aan mode onderhevig.” Gisteren zaten Annelies en Michaël oog in oog in de studio. Dat ging als volgt.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.