Nathalie Maillet
Volledig scherm
Nathalie Maillet © Photo News

Drie doden in Gouvy, onder wie directrice circuit Spa-Francorchamps: wellicht slachtoffer van passioneel drama

In Gouvy, in de provincie Luxemburg, zijn drie lichamen aangetroffen, twee vrouwen en een man, in de woning van Nathalie Maillet, de directrice van het circuit van Spa-Francorchamps. Dat bevestigt het parket van Luxemburg. Eén van de slachtoffers is Maillet zelf.

 1. Tien gezinnen wachten tijdens sinterklaasweekend nog steeds op leefloon : “Leg zo’n kind maar eens uit dat de sint pas op 7 december komt”
  Zelzate

  Tien gezinnen wachten tijdens sinter­klaas­week­end nog steeds op leefloon : “Leg zo’n kind maar eens uit dat de sint pas op 7 december komt”

  Tien gezinnen in armoede hebben nog steeds hun leefloon voor de maand december niet ontvangen. Voor ouders die elke cent twee keer moeten omdraaien een ramp, zeker in het sinterklaasweekend. OCMW-voorzitter Dirk Goemaere (PVDA) roept verzachtende omstandigheden in. “Ons OCMW kreunt onder de coronagevallen waardoor de administratie achterloopt. We zetten alles op alles om het geld maandag op de rekeningen te krijgen.”
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Wie kerstboom koopt bij IKEA krijgt er waardebon van 15 euro bij: “Dat is nog 4,99 euro per boom”
  7

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Wie kerstboom koopt bij IKEA krijgt er waardebon van 15 euro bij: “Dat is nog 4,99 euro per boom”

  De feestdagen komen eraan en overal verschijnen de eerste kerstbomen in de huiskamers. Wie nog geen boom in huis heeft gehaald, kan volgens de leden van Promojagers België best eens bij IKEA langsgaan. Wie daar een ‘echte’ kerstboom koopt voor 19,99 euro, krijgt er een waardebon van 15 euro bij. “Je betaalt dus maar 4,99 euro per boom”, vertelt Gunther Devisch.