Volledig scherm
© BELGA

Drempel van 100.000 vaccinaties overschreden in ons land

Er zijn in België tot en met gisteren 100.443 mensen gevaccineerd met het vaccin van Pfizer en BioNTech. Dat blijkt uit de cijfers van Sciensano die onze redactie kon inkijken. In totaal komt dat aantal vaccinaties neer op een vaccinatiegraad van 1,0941 procent (aandeel mensen dat al een eerste dosis van het vaccin gekregen heeft ten opzichte van het totale aantal 18-plussers in België). 

47 reacties

 • PETER VINGERHOETS

  1 maand geleden
  Ze kunnen waarschijnlijk niet opschalen wegens spuiten te kort. Hadden ze vergeten op tijd te bestellen. De knoeiende task force was vergeten dat je behalve een vaccin ook spuiten nodig had!
 • stefan crama

  1 maand geleden
  De ons omringende landen hebben ons allemaal al ingehaald, uitleg aub.
 • Paul Marchal

  1 maand geleden
  Stel dat we dezelfde slimmeriken zouden zijn als de Israeli's en die dure vaccins hadden gekocht...dan waren we: 6 maanden vroeger coronavrij, 6 maanden vroeger van ons sixties kapsel verlost, 6 maanden sneller terug op cafe, 6 maanden vroeger hard aan het werk, 6 maanden meer belastingen voor de overheid. De totale kost hiervan. Niks. Nada. Ja, een beetje duurdere spuiten, maar netto makkelijk 5.5 miljard EUR extra belastingen en 6 miljard extra in onze zakken! Wat is het excuus?
 • Vercammen Koen

  1 maand geleden
  De vraag is wat ze na vaccinatie gaan doen? Je kunt het nogaltijd krijgen en doorgeven als je hun mag geloven. Als je alles loslaat krijg je enkel maar massaverspreiding en de nodige mutaties .
 • Rudy Hermie

  1 maand geleden
  Het kan sneller met de vaccinatie, maar ze moeten willen he
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven